Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald

Gisteren eens een bezoek gebracht aan de nieuwste bioscoop in ‘s-Hertogenbosch, Kinepolis.
Mooie bioscoop! Minpuntje is wel de overdaad aan noodverlichting in de plafonds met de daarbij behoren groene ledjes wat een groene waas teweeg brengt in een donkere zaal. Waardoor een donkere film een beetje groenig lijkt. En aangezien ik zeer kritisch ben wat dat betreft was het storend. Maar mss waren maatje en ik de enige die het opvielen?
Aangezien de grote zaal van VUE in Eindhoven nog steeds de norm is valt er nog wat te winnen.
Maar eerlijk is eerlijk ik zat “slechts” in zaal 5 in niet in de grote zaal. Dus er is nog hoop.

Anyways… We hebben dus Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald bekeken.. Als je Fantastic Beasts and Where to Find Them hebt gezien dan gaat het verhaal eigenlijk gewoon verder. Waar het eerste deel nog vernieuwend was kabbelt het in deel 2 eigenlijk gewoon verder. Voor leuk voor de Harrie Potter lezers die ook daadwerkelijk woorden als “Dreuzel” gebruiken. Voor de overige bezoekers is het vooral leuk om de special effects en om Johnny Depp weer eens te zien.

Plot: Grinderwald weet te ontsnappen tijdens een transport naar Europa. En wil zijn grote plan om alle “Dreuzels” uit te roeien gaan uitvoeren. Perkamentus roept de hulp in van Newt Scamander om Grinderwald een halt toe te roepen.

Ik geef deze sequel een 6, met in ogenschouw dat ik geen fan ben van het werk van J.K. Rowling.

One Comment on “Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.