Bad Times at the El Royale


Na vurige betogen van opgewonden collega’s dat ik deze film MOEST zien want dit was minstens zo goed als een Tarantino heb ik van de week “Bad Times at the El Royale gekeken.
Omdat de verwachtingen nog nooit zo hoog waren viel het eerlijk gezegd een klein beetje tegen.
Maar eerlijk is eerlijk het is een bijzondere film met een bijzonder verhaal. En achteraf was het toch een erg goeie film. Ojaa.. Ik heb nu al een paar keer Tarantino genoemd… Maar de Credits zijn dus voor Drew Goddard die we ook kennen van “The Martian” (producer) en “Cabin in the Woods” (writer) )

Plot: Een Handelsreiziger een zangeres een pastoor en een jonge dame waar ik het beroep niet van ken komen samen in een Motel genaamd “The El Royale”. Ieder personage heeft wel iets te verbergen. Dit Motel ligt precies op de staatsgrens van Nevada en Californië. De kamers in Californië zijn één Dollar duurder per nacht en daar is sterke drank te koop, en in de kamers aan de Nevada zijde is er géén sterke drank maar mag er weer wel worden gegokt. Al heel vlug na inchecken komen er diverse interessante wendingen…

Een erg leuke, bijna Tarantino achtige film met een origineel thema. Ik had hem eerst een 6,5 gegeven in mijn hoofd maar na een weekje rijpen is het toch een 8 geworden. De Cast met oa Jeff Bridges die we uiteraard nog kennen van “The Big Lebowski“, Jon Hamm die we kennen van de serie “Mad Men” en later in het verhaal ook nog eens Chris Hemsworth “Thor” is erg goed.
Dus mocht je lekker een paar uurtjes niets te doen hebben of je hebt een dag vrij en wilt die uiterst nuttig op de bank besteden. Aanrader dus.

Check ook “Fantastic Beasts

One Comment on “Bad Times at the El Royale”

  1. Pingback: IO - SB

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.