Revolutionary Road

April and Frank

En in deel twee van de “chinees op schoot wat zullen we eens kijken avond” keken we na Londen Has Fallen de film Revolutionary Road. Met Leonardo DiCaprio en Kate Winslet in de hoofdrollen.. (Ja die twee van de Titanic). Revolutionary Road is een verwijzing naar de straatnaam waar een jong stel woont ergens in de Suburbs van Connecticut. Gezien op Netflix.

Plot: April (Winslet) en Frank (DiCaprio) wonen ergens tijdens de jaren 50 in een mooi houten huis in de Suburb ergens in de Connecticut. Hij Pendelt met auto en trein dagelijks naar NYC en zij is huisvrouw en zorgt voor de twee kinderen… Hun leven kabbelt voort . Ze zijn nog maar een schim van de plannen en dromen die ze hadden. Tot April bedenkt dat ze alles overboord moeten gooien en boottickets moeten kopen om naar Parijs te reizen en zich daar te vestigen. Dit blijkt toch niet zo eenvoudig….

Conclusie: Tijdens de film denk je een paar keer.. “Kom op! Beetje tempo” Maar achteraf gezien is het een erg mooi drama in het juiste tempo. En zeker een aanrader. Een 7,5 voor dit drama.

April Smoking

One Comment on “Revolutionary Road”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.