internet Review hardware Televisies webshops

SAMSUNG UE55NU7021

Waarom

Zoals laats al in een vorige post beschreven was mijn oude TV acuut toe aan vervanging en had ik bij Kamera Express een nieuwe besteld.
De TV kwam iets later dan verwacht maar eindelijk uitgepakt was het toch een verademing. Ik had bewust niet het nieuwste, duurste, 8K en weet ik wat meer uitgezocht. Mijn enige eisen waren 55 inch, 4K en LED. En het liefst zo goedkoop mogelijk, want je bent Nederlander of niet he 😉

Zodoende kwam ik bij Kamera Express uit bij een SAMSUNG UE55NU7021 voor “slechts” € 475,- Dat is natuurlijk ook een hoop geld maar voor een 55 inch LED tv valt het reuze mee. En aangezien ik geen hele middag heb besteed in Mediamarkten en BCC’s om schermen te vergelijken was het natuurlijk een klein beetje een verrassing wat ik zou krijgen. Reviews waren goed en mijn huidige defecte Plasma tv was al 10 jaar oud dus het werd altijd groter, scherper en energie zuiniger.

Installatie

Met behulp van de kat de doos uitgepakt, pootjes onder de TV geschroefd, en aangesloten. Dit is dus letterlijk niets meer dan batterijen in de remote doen, netwerkkabeltje in de tv en 220 stekker erin, chromecast in de HDMI en last but not least de Ziggo box ook in de HDMI.

Eindoordeel

Na een dikke week tv kijken ben ik er heel tevreden over. Zelfs de Smart TV software doet het verbazingwekkend goed en snel.
Netflix, en Amazon Prime zitten als een app al voorgeïnstalleerd/
Prime biedt overigens ook 4K series aan voor het normale abonnementsgeld! De Netflix app merkt al wel heel adrem op dat ik voortaan keek via 4K en voor een kleine € 3,- in de maand meer ik ook in 4K kon kijken. Geluid is meer dan prima voor standaard speakers. Als ik meer wil koop ik nog een keer een soundbar. Maar voor nu prima!
Beeld is super! Haarscherp, geen shadowing of pixel fouten.
5 sterren voor deze fraaie TV uit Zuid Korea.

5 sterren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *