Fietsen internet webshops

Oma / Transport fiets

Waarom

Omdat ik hier in Zaltbommel nog een fiets miste en toch af en toe eens naar de stad wil fietsen of naar de winkel dacht ik laat ik eens gek doen en een hoogstwaarschijnlijk Chinees exemplaar kopen bij omafiets-online.nl (onderdeel van Delta Bikes)

Bestellen en leveren

Op de overzichtelijke website staan alle fietsen op een rijtje. Mijn oog viel al vlug op een mat groene transportfiets.
Een transportfiets is overigens gewoon een omafiets met een rekje voorop 😉
Voor 18:00 besteld morgen geleverd (behalve op zondag) Ach das handig dacht ik. En aangezien het vrijdagavond iets na 17:00 uur was rekende ik me al rijk..
Zaterdag kwam er helaas niks.. En er werd ook niet op mail gereageerd.
Uiteindelijk kwam er maandagavond een bericht dat het pakket was verstuur via DHL. En dat pakket kwam woensdagmiddag aan in Zaltbommel.

Uitpakken / assemblage

De doos zag er wat gehavend uit en het uiteinde van de voorvork was wat krom. Ik bedacht me dat reclameren geen zin had bij deze firma en repareerde het zelf. Het is ook niet vlug even een fiets in elkaar zetten. Je hebt behoorlijk wat gereedschap nodig en wat tijd. En een ipad buiten om het plaatje van de fiets te bekijken op de website omdat de handleiding ontbrak. Gelukkig had ik goeie hulp van onze Siamees.

Maar na een goeie 2 uur ontstond er toch iets wat op een fiets leek!
En eerlijk is eerlijk hij fiets nog lekker ook! En compleet geleverd met slot en verlichting en bel! voor maar € 195,-

Eindoordeel

omafiets-online verkoopt fietsen via een webshop en niets meer of minder. Verwacht geen vlotte correspondentie of levertijden die ze beloven op de website. Maar voor dat geld kun je ook niet zeuren eigenlijk.
Twee sterren voor omafiets-online.nl

De fiets bespreek ik later nog dat moet nog blijken de komende tijd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *