Reizen

Duitsland

Normaal gesproken gaan we als gezin en ook geregeld met zijn tweeën op pad naar het buitenland. Landen als Spanje, Italie, in 2019 nog Kroatië liggen dan goed in de groep.
Zelf het VK zat af en toe in de planning.
Maar toen kwam Corona! 

En juist door die beperkingen en de risico’s kwamen we terecht in Duitsland.
Als gezin zijn we naar de Duitse Eifel gereden en daar hebben we een super leuke week gehad, leuk huisje gehuurd en de omgeving verkend.
Prachtig landschap, leuke openbare zwembaden, Mooie grote touwbrug.
Hardlopen heb ik maar 1 keer gedaan. Als polderloper rende ik ineens door het zand en bergaf en toen weer bergop met als resultaat, ik wilde perse mijn ronde afmaken,  een overbelaste kuit en achillespees.

In het vroege najaar zijn we met zijn tweeën naar Beireren gereden, tja die Mini moesten we ook even proberen op de grote weg.
We werden getipt over de Romantische Strasse. En dat is superleuk!
Je begint in Würzburg en daalt langzaam af richting de Oostenrijkse grens. Een aaneenschakeling van prachtige wegen, langschappen en historische stadjes. Aangevuld met Kastelen en Kasteeltjes.

Op de terugweg hebben we nog een overnacht in Frankfurt, wat ook een prachtige stad is. Helaas op zondag is er weinig te beleven in Duitsland en na een rondje door de stad zijn we een mooie binnendoor route richting Keulen gereden en vanuit daar weer de Autobahn op riching NL.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *