Gezien in de Bioscoop

Gisterenavond samen met maatje Dennis gekeken naar “The Ice Road” in Pathé in mijn favoriete zaal 4.
Voor de niet Pathé kenners onders ons, zaal 4 staat vol met Lazy boy stoelen of wat er op lijkt. Ze zitten in ieder geval heerlijk!

Plot

Mike mcCann, Neeson, heeft de zorg voor zijn broer en dat combineren met een baan is erg lastig, hij hopt dan ook van baan naar baan. Als er in het noorden van Canada zich een ontploffing voordoet in een mijn zitten een groep mensen vast onder de grond. Binnen 30 uur moet er speciale apparatuur bij de mijn zijn en dat kan alleen via een “Ice Road”. Deze wegen over bevroren meren zijn eigenlijk al gesloten om dat het al april is. 3 Truckers, waaronder Mike, wagen zich op het ijs en gaan richting de mijn. Ze weten niet wat er naast het dunne ijs er nog meer op hun pad komt.

Wat vond ik er van?

Een typische Neeson film, en ik hou ervan. Mooie beelden, lekker veel aktie en een spannend verhaal.
De karakters hadden iets meer uitgediept kunnen worden. maar dat mag de pret niet drukken.

Ik geef deze film een 7

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *