Gezien op Netflix

Sinds 22 september staat Out of Death op Netflix, deze misdaad thriller met Bruce Willis in de hoofdrol had ik gelijk in mijn lijst gezet en vandaag had ik tijd om de film te bekijken. Lekker thuis op de bank wederom.

De producer, Mike Burns, van “The Irish Man” Dus dat beloofd veel goeds

 

Plot

Als Shannon Mathers alleen in de bossen, op weg met de as van haar vader om een mooi plekje te zoeken om uit te strooien, plots getuige is van een mislukte drugsdeal waar de lokale politie ook bij betrokken is wordt ze ontdekt en is dan middelpunt van een klopjacht.
Jack Harris, politie agent met Pensioen, komt haar in panier tegen en samen verzinnen ze een plan om de foute agenten te slim af te zijn.

 

Trailers21 bespreking

Wat vond ik er van?

Ik had moeite de aandacht erbij te houden eerlijk gezegd, acteerwerk matig.
Verhaal was net niet spannend genoeg. 
Bruce Willis hield de film een beetje gaande, anders had ik de film uitgezet.

Een 3,5 voor deze productie.

Als dit je genre is en groot Willis fan dan kijken anders lekker laten gaan.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *